tisdag 7 juni 2011

Hejsan

Tillbaka från ett par dygns dvala. Fyraårskontrollen gick alldeles strålande för Amanda. Hon både hör och ser bra och har vuxit till imponerande 98,3 cm och väger 15,5 kg. Hon fick ett par bokmärken med som belöning för att hon skött sig så bra, och som den gulliga storasyster hon är skulle Felice förstås få det ena bokmärket.

Efter att ha lämnat Amanda på dagis (så att de blev totalt tre barn på hela förskolan) så blev det jobb för mig där jag hann med att plocka ut en synål med tillhörande tråd från en magsäck på en glupsk katt samt en infekterad livmoder från en annan, lite mindre glupsk, katt. Lördag strålade solen från en klarblå himmel och tjejerna badade i plaskpoolen på trädäcket och vi fikade i soffgruppen innan jag var tvungen att slita mig från den underbara tillvaron och återvända till jobbet. Klockan hade passerat 22 med ett antal minuter innan jag var hemma igen. Söndagen hade jag nattarbete på schemat så hela dagen kunde avnjutas hemma innan jag var tvungen att krypa i arbetskläderna och leka doktor död. Fåglarna kvittrade och solen strålade innan jag kröp ner i min sovsäck vid 05:30 igår morse. Ett par timmar senare gick jag upp och rondade av till mina arbetskamrater och åkte hem och kramade min familj innan jag däckade i sängen. Sov några timmar medan tjejerna matade änder i Slätmossen och tittade på hästar och höns i Tyresta.

6:e juni var det igår också. Det firade vi med lite hederligt svenskt fika:

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Mitt dvallika tillstånd till trots orkade jag med en tur till det närbelägna köpcentret för att införskaffa sovsäckar till tjejerna (lila till deras stora lycka) och lite nya sommarkläder. Nu dax att börja planera packningen och motionera dammsugaren. Wish me luck!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar