tisdag 9 mars 2010

Vilken lättnad!

Beskedet har kommit: Felice är inte glutenintolerant! Hon är som vilken annan ettårig tjej som helst, om än något mindre. Vi var på Sachsska idag för att träffa en magtarmspecialist. Vi hann knappt in i rummet innan han meddelade oss att det uppföljande provet som tagits på Felice var helt normalt och att vi kunde åka hem igen. I normala fall hade man kanske blivit lite smågrinig över att man åkt tvärs igenom stan för att få prata med en läkare i två minuter, men för att få höra detta så hade jag gärna åkt tvärs över Sverige! Han slog en kik på hennes kurva också och tyckte att den såg bra ut med tanke på vilka gener vi båda bidragit med.

Vi är så otroligt lättade att det inte går att beskriva med ord. Hon är frisk, vår lilla ögonsten. Vi behöver inte söva henne, vi behöver inte ändra hela hennes kosthållning och vi behöver inte oroa oss för henne. Det är helt fantastiskt! Nu ska vi bara luta oss tillbaka och njuta av vår 72 cm korta tjej.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

2 kommentarer:

  1. Jag förstår er lättnad!!! Och där ser man att du, Sandra, kan lita på din egen intuition och goda omdöme. Lycka till fr moster

    SvaraRadera
  2. HURRA VAD UNDERBART !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera