onsdag 27 april 2011

Amanda 4 år

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

21 april, skärtorsdagen detta år, fyllde vår älskade lilla tjej fyra år. Som hon sett fram emot detta, hon har räknat sig själv som fyraåring rätt länge nu (Amanda tror att man blir tre år samma dag man fyller två, fyra år samma dag man fyller tre osv) så det var mycket välkommet med en fyraårsdag så att vi andra också tycker att hon är fyra år. Jag jobbade natten mot hennes födelsedag och Sean hade tagit semester, så vi var båda hemma för att fira henne. Dessutom kom morfar på besök på morgonen och grattade och fikade lite med oss. Amanda fick en klocka av morfar med favoriten Hello Kitty, gissa om den är populär???

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Av oss fick hon en massa kläder, pärlor och ett spel. Som vanligt blir det lätt lite mer presenter än vi egentligen tänkt oss, men kläder behöver hon då hon vuxit som ett ogräs trots att det inte har varit “tillväxtsäsong” förrän nu…

Eftersom jag hade slitit med sjuka djur hela natten så var några timmars sömn ett måste för att orka fira Amanda senare under dagen. Medan jag kröp till kojs hade tjejerna och Sean lekt med pärlor och käkat lunch på McDonald’s, allt till belåtenhet.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Resten av dagen spenderade vi tillsammans, hela den lilla familjen. Vi spelade Amandas nya spel, åt pizza och fikade prinsesstårta och kvällen avslutades med en familjefilm och lite mys i soffan. Jag tror att Amanda var riktigt nöjd med sin födelsedag och det var en trött liten tjej som somnade sent samma kväll.

GRATTIS älskade Amanda och tack för att Du kom till oss alldeles efter midnatt den där mulna aprildagen för fyra år sedan. Vi älskar Dig.

1 kommentar:

  1. Härlig bild på Felice som påskkärring! Så roligt att se henne rund och glad när man tänker på hur jobbigt det var för henne och er för snart ett år sedan!! Ni är verkligen en fin familj! tycker gammelmoster

    SvaraRadera