torsdag 3 december 2009

Titta!

“Titta” var förmodligen Amandas allra första ord. Jag minns inte riktigt hur gammal hon var då hon fick fram “Ttttitttta” första gången, men kanske runt 9-10 månader, dvs samma ålder som Felice är nu. Hon sade det ganska ofta, framförallt då vi tittade på fiskarna i akvariet. Efter ett tag slutade hon säga titta och det var tyst på ordfronten igen. Därefter kom “mamma”, “dadda” osv.

Felice har precis också börjat försöka sig på “titta”. Hon anstränger sig som sjutton, trycker tungan mot gommen och så får hon fram “Tttti….ttttta”. Jag tror mest det är ett härmande, liksom hennes “Eiiii” då man säger hej till henne.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

Amanda fick en present för några veckor sedan av mammas väninna Sally i Wales. Jag hade bett henne köpa en t-shirt eller motsvarande med Thomas the tank engine på eftersom det är svårt att hitta kläder med detta motiv i Sverige. Som den generösa människa hon är skickade Sally en flanellpyjamas, världens gulligaste morgonrock och en tröja, allt med Thomas. Amanda var helt till sig “O waooo, titta Tomess!”

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA thomas amanda rock KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Visst är de fina? Thank You, Sally dear, for these lovely Thomas things! We all adore them!

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA Vet inte riktigt vad de gör på gymnastiken på Masken, men detta lilla skutt tog Amanda igår kväll då jag skulle fota hennes Thomasgrejer. Framtida elitgymnast månne?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar