söndag 10 maj 2009

Gnäll, gnäll, gnäll

Förra inlägget innehöll alldeles för mycket positivism, måste jämna ut detta med lite gnäll. Dagens i-landsproblem är som följer:

- Jag har vunnit tävlingen de två senaste gångerna på Lindas T-partyn, och vad f-n har jag vunnit? Jo, två små sketna nyckelringar som jag inte har en aning om vad jag ska göra med. Kasta vore det enda rätta, men det känns ju fel. Jag har ju vunnit dem! Jag säger som Karl-Bertils pappa då han inser att hans son gett bort den tallrik med Bodens fästning som han egentligen inte alls ville ha: "Den var ju min!". Dessa små eländiga nyckelringar har jag nu flyttat runt halva huset, för slänga dem går ju bara inte. Men vad jag ska med dem till har jag fortfarande inte kommit på. Idag vann jag inte tävlingen, och vad är då förstapriset: Jo, en Babushka! Jag vill oxå ha! Och vem vann? Dagens värdinna, Linda. Som för övrigt har typ 100 babushkor. Orättvist. Börjar ana oråd...

- Vi andra stackare, som inte vann en babushka, fick välja bland ett gäng mindre nödvändiga prylar och jag valde en gurksnurra. Nu skulle här snurras gurka i bästa kockstil. Vad händer? Det funkar ju inte alls! Bluff! Jag vill byta min snurra! Men inte mot en sketen nyckelring!

- Det är skitjobbigt att ha en massa paddor i trädgården! Min trädgårdsbok säger att man ska vara glad åt paddor i trädgården, de äter tydligen upp en massa skadedjur. Men inte fan är jag glad då det är beckmörkt ute, jag ska kasta soporna och jag bävar för att känna ett sladdrigt men ändå krashande ljud under mina skor!

4 kommentarer:

  1. Bah jag vet inte om jag ska svara på din kommentar här eller i min blogg...gör både och denna gång. Vi måste komma överäns om något gällande detta :-)

    "Jag kände mig lite osäker när jag skrev bloggen, om det var bajs eller skit Cattis. Jag tycker egentligen hon är både och så det blev lite förvirrande :-).
    Aaa jag tog gurksnurran? Är den också skit (eller bajs)? Jag tror också LL hade räknat makaronerna :-)

    Yey Meglan. Hon kan få duga tills du tar dig en tollestolle :-) SLCH Meg (a jag vet att hon heter något långt och krångligt egentligen) låter väl najs!!!"

    SvaraRadera
  2. Bye the way så har din blogg jorden jobbigaste kommentar procedur som man ofta får göra om både 2 och 3 gånger innan det funkar!!!!!!

    Bara för det så skriver jag två "jobbiga" inlägg :-)

    SvaraRadera
  3. by the way heter för övrigt....

    SvaraRadera
  4. Ja, det är väl inte världens mest logiska blogg-system. Men än så länge får det duga. Då jag fyllt min blogkvot så byter jag sida. Och ja, gurksnurran är skit! Du får gärna meddela mig om Du lyckas snurra Din gurka så får Du lära mig!
    Meg lyssnar till fest till det flådiga namnet Tisalia Sun Moon Stars (de var ju parfymkullen hon och hennes syskon).

    SvaraRadera