tisdag 6 juli 2010

Bloggsemester

Utöver senaste dagarnas mycket korta inlägg så har det varit semester ett bra tag i bloggen. Ingen ska dock tro att jag legat på latsidan för det. Nej, här har varit full kastrull senaste veckorna.

Midsommar firades traditionellt vid Midsommarstången med lekar, dans och picknick. Amanda och Felice var hur söta som helst med sina blomsterdiadem och klänningarna som morfar köpt i Spanien(Felice söthet varade dock endast en millisekund innan hon lyckades få av sig sitt diadem).

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERADet har väl sällan varit så vackert väder som just denna Midsommar. Förra året minns jag att vi satt i bilen och skyddade oss från ett skyfall sekunderna innan midsommarstången skulle resas. I år var det dock som sagt lite annat väder.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA  KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Mamma och Björn gjorde oss sällskap vid firandet och mamma och jag tog tjejerna på lite dans runt stången då den väl hade hamrats fast med hundratolv kilar (kändes väldigt tryggt att hoppa runt med två småbarn runt en stång som inte hade några som helst planer på att stå upprätt…).

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA Jag hade glömt hur fantastiskt jobbigt det är att dansa runt, göra rörelser och sjunga i 25 gradig värme. Mamma valde rätt barn att dansa med eftersom Felice tröttnade efter ett par minuter. Jag och Amanda dansade enda till “Raketen” och svetten rann om oss båda då vi var färdiga.

På kvällen grillade vi, åt hemmagjord potatissallad och njöt av den ljumma kvällen. Efter att mamma och Björn åkt hem till Kungsängen tog jag och Sean med oss våra två- och fyrbenta tjejer och knatade över till grannarna och satte oss på deras altan och snackade skit några timmar. Tilda var överförtjust att Amanda kommit över och ville absolut att de skulle sova tillsammans i hennes säng. Amanda var helt med på noterna, fick låna ett nattlinne av Tilda och så kröp de ner i sängen och låg och fnissade och busade. Efter en liten stund kom dock två små tjejer ut på altanen och ville sitta i sin föräldrars knä där de somnade som två stockar…

Någon timme efter midnatt var det dax för oss att gå hem och ta emot våra gäster som kom från Skavsta flygplats, Seans mamma och Kevin. De har spenderat en vecka tillsammans med oss och vi har hunnit med en massa: svettats i solen på Skansen, lekt på Andys lekland, ätit middag hos mamma och Björn, slappat i trädgården, handlat gungställning och rutschkana åt tjejerna (födelsedagspresent+julklapp från England), gungat, gungat, gungat, rutschat, rutschat, gungat, gungat, handlat, ätit jordgubbar, varit på Ö&B, handlat lite till, ätit lunchbuffé på PizzaHut (vilket även resulterar i att man inte behöver äta middag samma dag- praktiskt!), vaccinerat oss mot TBE, handlat kakel till badrummet, handlat andra saker till badrummet och en hel massa annat. Utöver detta har jag jobbat kväll, natt, natt och så ett par dagpass också. Puh! Nu ser jag fram emot semester om knappt två veckor. Och vilken semester det ska bli! Vi ska måla huset…

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Vi ska gå på Skansen, vi ska gå på Skansen, ja det ska både Du o jag

 KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA 

Åka karusell och äta karamell

1 kommentar:

  1. Vilka fina klänningar tejerna hade men framförallt, vilken fin du hade!!!!!!

    SvaraRadera