lördag 11 september 2010

Nine eleven

11:e september idag. 9 år sedan attackerna mot WTC. Liksom alltid så känns det inte som att det var så länge sedan. Det kommer att vara en sådan dag som man minns in i minsta detalj under många år framöver, kanske resten av livet. Märkligt nog verkar det inte vara en enda TV-kanal som tänker sända någon film eller dokumentär om attackerna dagen till trots. Annars tycker jag att man dyker på dessa filmer och dokumentärer många gånger varje år.

nine eleven above Dagen har spenderats med lite av varje. Jag har levererat en valp, åkt till tippen med fyra säckar nedbajsade tidningspapper, varit på banken (jo, de har lördagsöppet i Haninge- lyx!), handlat presenter till Felice för kommande insatser hos läkare, varit på Systemet och handlat Herrljungas höstcider som jag just smuttar lite på (äpple och tranbär- lyckad kombo), plockat hundbajs i trädgården, varit på Coop med Felice och handlat, pratat med Amanda i telefon (hon är hos mormor och Björn i helgen och blir lite bortskämd), tittat på medan Sean skruvat upp vindskivor på garaget samt återplacerat hängrännorna, varit på Bauhaus och köpt ett nytt toalock till vårt nya badrum, tvättat två maskiner tvätt, lekt med resterande mängd valpar (9 stycken), surfat på internet och nu inväntar jag att Sean ska ropa att middagen är klar. Tacos blir det, mums! Gäller att passa på då Amanda inte är hemma. Felice har återfått lite aptit och har redan ätit middag, så hon lär nog mest pilla på de färgglada grönsakerna.

Vill passa på att gratulera våra grannar Kajsa och Mattias som idag blivit herr och fru. De har gift sig i sin trädgård och ljuden från tomten talar för att festen är lyckad.

På återskrivande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar