måndag 26 april 2010

Trädgårdsmästare eller arkitekt?

Amanda har många kvalitéer. Hon är mycket för att fixa och pyssla och hjälper gärna till hemma (om hon själv vill). Vi har varit hemma från dagis ungefär en timme och hon har redan visat prov på två tänkbara yrkesval. Det började ute på det nya trädäcket där hon passade på att underhålla sig lite med vattenslangen då en viss Herr Douglas glömt att stänga av vattnet.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Efter att denna lek avbrutits begav vi oss inomhus och då provade hon istället sina kunskaper inom arkitektyrket genom att bygga ett högst symmetrisk torn med Felices träklossar.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAJag tror också att hon skulle kunna passa som vad som helst där man behöver ordna saker systematiskt eftersom hennes absoluta favoritsysselsättning är att lägga saker på rad. Inte sällan går vi in i ett rum för att finna arton prylar i en lång rad på golvet. Kul att hon har lite sinne för ordning till skillnad från sina föräldrar…

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

1 kommentar:

  1. Haha, vilken lustig egenhet - att lägga saker på rad! Undrar just om de gjort något liknande på dagis som fastnat hos lilla Mandan?

    SvaraRadera