söndag 1 november 2009

November

Nu är den här, den kanske tråkigaste och tyngsta månaden på hela året. November. Egentligen är det bara namnet som är vackert, resten kan man vara utan vilken dag som helst. Mörka mornar, mörka eftermiddagar och mörka kvällar, regn och snålblåst, kyla och åter kyla. Burrrrr… Inget att se fram emot. Men, just i år så innehåller november lite ljuspunkter trots allt. Om knappt två veckor så blir Linda och Mattias äkta makar i Järfälla kyrka, veckan därpå fyller världens bästa mamma och mormor år och veckan därefter ska hela lilla familjen Douglas-Göransson åka till Upplands-Väsby och träffa våra vänner Tua och Ronny och Amandas kompis Lucas i deras nya hus. Så det blir nog inte så tokigt trots allt. Det är bara lite vardagar som man ska ta sig igenom däremellan. Kommande vecka har Sean semester. Himla bra att jobba på en golfbana eftersom man får äran att vara ledig då ingen vettig själ skulle fundera över att ta semester. Vi ska fixa lite i trädgården inför kommande vinter, verkligen en optimal tid på året för trädgårdsarbete… Tur att jag är så himla bra på att koka kaffe och fixa mackor så att jag måste stå i köket en hel del. Vi får se hur långt vi hunnit då veckan är till ända. Förhoppningsvis är trapporna färdigsnickrade, ett trädäck på plats och några skärmar uppsatta. Vi får se, vi får se.

November

Välkommen in i mitt liv, november 2009

3 kommentarer:

  1. jag gillar November. Det är mörkt --> Man tänder massa ljus. Det är kallt och rått --> Man kan med gott samvete sitta inne i värmen. Det är snart jul --> julklappar, pynt och julbak. Kan dte bli bättre? (ja sommar, bad och sol men i alla fall...)

    SvaraRadera
  2. Å ffa Sandra så fyller ju jag år med i November... icke att förglömma! Jobbar på att det ska bli en officiel flaggdag men... det är en anings trögjobbat. Men skam den som ger sig!

    SvaraRadera
  3. Nämen, vad synd att du tycker så. För visst är hösten vacker! Kanske den vackraste av våra årstider med bladverk i alla de färger. Och luften är klar och frisk. Vi har iallafall i Skåne haft en helt underbar höst med en massa soliga dagar. När solen skiner på höstträden blir man bländad så vackert det är. Och just det - ut och få frisk luft och sen in i värmen framför brasan med en filt och något varmt att dricka. Det är MYS det.
    Kramar till er alla

    SvaraRadera