onsdag 9 februari 2011

Dagens fundering

Nyligen hemkommen från morgonens hundpromenad har en fundering fastnat i mitt huvud. Hur kommer det sig att då vi plockar upp hundbajset efter våra hundar så vänder vi påsen ut-och-in innan vi tar upp bajset? Jag menar, vad spelar det för roll vart bajset hamnar, i påsens in- eller utsida? Det ska ju ändå kastas i närmaste soptunna. Eller det kanske bara är jag som vänder påsen över handen innan jag plockar??

Hastskit_384_76953a

8 kommentarer:

  1. Ha ha ha, det är nog bara du, jag har aldrig sett någon göra det! ;-)

    När vi hade hund så stack jag bara ned handen i påsen och plockade upp, så att den sen blev ut-och-in-vänd. Jag gör likadant om jag ska påsa något i köket, typ köttfärs från storpack, i med handen och plocka in köttfärsen, så att påsen blir ut-och-in, det går också! ;-)

    /Cissi

    SvaraRadera
  2. Det är nog bara du :)
    Rätt ska vara rätt, utsida är utsida, sa Sandra.
    :)

    SvaraRadera
  3. Ha ha jag håller med ovanstående. Det är bara du :-)
    Fast jag stör mig lite på det där. Jag har svarta påsar med dödskallar på och de hamnar ju inåt när jag plockat upp skiten....
    Kanske ska börja göra som du faktiskt.

    SvaraRadera
  4. Ok då, det är bara mig det är fel på... Sarah, förväntar mig genast en bundsförvant i bajsplockandet.

    SvaraRadera
  5. Jag tycker det är enklast att stoppa in handen i påsen och för min del känns det inte konstigt att påsen sedan blir ut-och-in. Allt blir en vana och inte något jag tänkt på tidigare. Jag fortsätter alltså som tidigare. Kram fr moster

    SvaraRadera
  6. Hahaha! Jag gör som dig! Vänder utochin på påsen innan jag plockar upp. Det blir liksom lättare att plocka då inbillar jag mig. Alltså är vi i alla fall två mot ..alla andra?

    SvaraRadera