tisdag 8 februari 2011

Felice

8 februari 2009

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Lilla Felice fyller 2 år idag. Stora, lilla tjejen. Det är så svårt att tänka sig att det gått två år sedan den där februaridagen då vi åkte in till KS Huddinge och knappt hann innanför dörrarna innan vi fick träffa vår andra dotter, Felice Maria Colleen.

Det senaste året har vi hunnit med mycket och det har, som Ni alla vet, inneburit en hel del prövningar för Felice. Det känns dock som om vi nu tagit ett stort steg åt rätt håll och vi hoppas att det håller i sig.

Året mellan ett och två är faktiskt nästan lika fascinerande som året mellan födelsen och ett. Visst händer det mer extrema saker i utvecklingen från det att man är nyfödd tills man fyller ett, men utvecklingen stannar absolut inte av för att man passerat ettårsstrecket. Det som är mest påtagligt i Felices fall är språket. Jag förundras varenda dag över i vilken takt hon utvecklar sin språkliga förmåga och ofta skrattar vi hjärtligt åt och tillsammans med henne. Den egna viljan kommer på en god andraplats i utvecklingshastighet, en tvååring vill och kan allt själv. Och det man inte kan, det får man helt enkelt lära sig genom att prova.

Felice har haft en bra dag. Morgonpresent i form av en klänning (tjejen är tokig i klänningar), lite firande på dagis, hemmagjord pizza till middag och så en Almondytårta på det. Mer presenter och en rolig lekstund med nya Fiffi-världen innan hon stupade i säng och somnade med vällingflaskan i munnen.

GRATTIS, älskade lilla Felice på tvåårsdagen. Tack för att Du valde att komma just till oss och förgylla vår värld.

2 kommentarer:

  1. Underbaraste lilla Felice ser ut att ha haft en toppen födelsedag!.
    Men två år...? hon föddes ju nyss....väl?

    Bye the way så håller jag med dig, trodde det var Bella först när jag såg kortet :-)

    SvaraRadera
  2. Ja, visst är de lika? Jag höll på att ramla baklänges då jag såg de första bilderna på Bella.

    SvaraRadera