lördag 26 februari 2011

Impuls à la Grande

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Vissa impulser i livet är bättre än andra. Veckans impuls får helt klart räknas till dessa. I onsdags fick vi hem vår alldeles nya BIL! En Mitsubishi Grandis årsmodell 2010 mätarställning 20 km.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Jag har länge längtat efter en bil av denna storlek. En bil där vi får plats med barn, hundar och packning utan att behöva packa in oss som i en sardinburk. Grandisen har varit en favorit länge och då vi hörde att de slutat tillverkas i och med 2010 så fick vi eld i häcken. En Opel med begynnande ålderdomstecken var det som slutligen fick oss att fatta ett snabbt beslut och lite impulsartat åkte vi till Vällingby i onsdags och skrev papper på denna skönhet. Jag trodde inte att det var möjligt, men faktum är att jag är förälskad i en bil!

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Den är en ofattbar lyx att få glida fram i en bil som tidigare endast rullat på vägen för att få sin avtagbara dragkrok besiktad. Och idag har vi varit iväg och inhandlat en krocksäker Mim-hundbur som passar som hand i handsken i vår nya pärla. Livet leker!

2 kommentarer:

  1. Visst är det en underbar känsla med en bil som man verkligen trivs med/i! Mim-bur har vi också, väldigt bra tycker vi människor. Nogger är väl inte så förtjust, han blir åksjuk i den. Men hellre åksjuk och hel efter en krock...

    SvaraRadera