torsdag 17 februari 2011

Sommarsemester: check!

Så var det bokat å klart, sommarens semester. I juni åker vi ner till Esbjerg i Danmark och tar färjan över till England. Vi ska ta oss hela vägen från Harwich i närheten av London upp till Isle of Skye i Scotland där Seans bror Rob ska gifta sig med sin Becky. Det kommer att bli en rejäl resa för familjen Douglas-Göransson, närmare bestämt 3 veckor räknar vi med att det kommer att ta innan vi är tillbaka i Stockholm igen. Jag och Sean gillar ju att åka bil, så där har vi inga större problem. Med tjejerna kan det bli lite värre förstås, men med lite DVD och snacks ska väl även baksätespassagerarna vara nöjda.

Vi hoppas på ett par riktigt fina veckor i England där vi förutom ett bröllop i Scotland ska hinna med ett besök på Peppa Pig World vid Paulton’s Park. Gud nåde den som yppar något om detta till tjejerna, de kommer att tjata varenda dag tills vi är framme i juni och vi kommer att vara färdiga att döda den rosa grisen innan vi kliver in i parken. Jag tänker också försöka lura med Sean en sväng genom New Forest vilket är en helt underbar del av England med vackra byar, gulliga ponnys som strövar fritt och söta små smurfhus. Sedan blir det väl lite besök hos släktingar och vänner och kanske en whisky eller två i ett destilleri (inte för mig dock, jag tar en öl på puben istället). Det blir nog en fantastisk resa, om nu bara vädret är på vår sida… Det är ju trots allt England.

eilean-donan-castle_09

Eilean Donan Castle- slottet där Rob och Becky ska bli man och hustru

2 kommentarer:

  1. Ja vilken resa!! Skottland är ett fantastiskt vackert land som jag gärna skulle besöka igen. Har lite planer på att färdas med det gamla ångloksdrivna tåget som slingrar sig fram genom landskapet. Lycklig resa, önskar moster

    SvaraRadera
  2. Ånglok, låter mysigt. Måste vi nog prova då tjejerna blivit lite äldre.

    SvaraRadera