söndag 7 februari 2010

Tjuvstart

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Idag har vi tjuvstartat lite och haft ettårskalas för lilla Felice som dock inte fyller ett år förrän imorgon klockan 13:48. Men eftersom det är tämligen svårt för de flesta i vår omgivning att komma ifrån vid den tiden så hade vi kalas idag istället. Trots ett katastrofalt missöde med tårtan så var vi ändå redo att ta emot våra gäster vid klockan 14:00 som planerat. Felice gick själv (med stöd) till dörren och mötte de flesta gästerna och vi blev ett hell drös till slut. Mormor, morfar, morbror Chribbe, Björn, Ally+”Puppyn”, gammelmoster Ingeborg, kusin Fredrik med sambo Malin och alldeles färske lille syssling Douglas samt jättehunden (allt är relativt) Doris, Sarah med Emma och Mathilda, Linda med Mattias och Hampus och så grannarna Maria och Bänkt med lille Moltas. Det var så trevligt så och inte helt oväntat alldeles för varmt i vårt lilla kök och vardagsrum. Det stora huset till trots så samlades alla på minsta möjliga yta.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

En något barnslig tårta, men uppskattad av såväl stora som små Felice höll sig till ett torrt och tråkigt kex som för henne dock var dagens fynd. Hon vaktade det som en hök och lämnade bara några smulor. Vi hade tänkt att hon skulle få smaka på tårtan, men hon var bara intresserad av sitt kex.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA Systrarna Claesson

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA Familjen Granström-Mandahl

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Felice fick massor med fina presenter- TACK alla! Just nu är det full fart på en Fisher Price hund som skäller och far fram över golvet i en hiskelig fart. Jag som trodde att vi hade alla saker som tillverkats i leksaksväg hade förstås fel. Den nye kompisen är dock väldigt populär, så han får stanna!

felice kalas amanda Amanda var förstås kalasfin hon med

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA Felice leker “ge och ta” med grannpojken Moltas (hon var dock bättre på att ta än ge…)

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA Finaste lille Douglas

Det blev ett riktigt lyckat kalas med alldeles lagom många gäster som stannade alldeles lagom länge. Felice hann precis somna på daddas axel då de sista gästerna åkte.

Felices första kalas är avklarat och nu blickar vi framåt mot den stora födelsedagen. För exakt ett år sedan hade jag en odefinierbar, rastlös känsla i kroppen och sprang och småpysslade med helt oviktiga saker fram till midnatt. Klockan 03:00 skulle jag förstå vad det var som höll på att hända…

1 kommentar:

  1. Tack för igår och allt gott på den "riktiga" dagen. Blir några (ganska många) tills vi ses igen /Mamma-mormor

    SvaraRadera