tisdag 16 februari 2010

Världsklass

Det kan väl knappast ha undgått någon att suveräna Charlotte Kalla igår tog Sveriges första OS-guld. Så efterlängtat trots att det bara gått några dagar sedan elden efter lite missöden ändå tändes i BC Place, Vancouver. Helena Jonsson lyckades inte, Björn Ferry lyckades inte, Jesper Björnlund lyckades inte, men Kalla höll för trycket och kammade hem guldet! Världsklass!

 kalla_1136201b Foto Andreas Bardell

Jag är en riktig vintersportnörd och är helt såld på OS. Lite irriterande är det dock att alla OS nuförtiden verkar hållas i länder som inte förstår att när det är natt är det natt och när det är dag är det dag. Lyckligtvis har längd- och skidskytteloppen hittills hållits på bästa sändningstid. Dagtid kan man sedan njuta av repriser från nattens puckelpistuppgörelse (vilka dårar!) och sammandraget från damernas kortprogram i konståkning.

OS guld, OS guld, OS guld!

1 kommentar:

  1. Ja visst är hon bara bäst!!! Tycker bara det är tråkigt att inte lilla moffen får vara med och glädjas åt sin lilla favorits seger. Måste bara säga att jag tycker årets mössor på landslaget tar alla rekord i fulhet. Jag skulle skämmas att ha en sådan på huvudet och som du vet är jag väldigt förtjust i olika varianter på huvudbonader.

    SvaraRadera