torsdag 30 juli 2009

Bortskämd

Oj, oj, oj vad jag blivit bortskämd senaste dygnet. Igår var det träff med mina kära vänner Sarah och Linda igen. Amanda var kry och kunde få följa med. Som hon pratat om att åka till Emma och Tilda och träffa Haaampush. Efter lite småstrul med griniga tjejer på morgonen så kom vi i alla fall iväg. Jag droppade hundarna hos Björn och åkte därefter vidare till Långdansvägen.

Sarah gjorde grekisk sallad (som jag hoppats på) till lunch och Linda hade bakat rabarber-, hallon- och blåbärspaj till fikat. Vi skulle precis sätta oss på altanen och njuta av nybryggt kaffe och paj med vaniljsås då Hampus stoppade handen i Lindas kaffekopp. Aj, aj, aj. Nu gick det bra och utan större skador på Hampus, men oj så ledsen han blev.

Tjejerna fick eget fikabord och mumsade Ballerina choko så att magarna stod i fyra hörn.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Efter fikat så röjde tjejerna omkring i trädgården medan jag och Sarah drack kaffe, gullade med Felice och snackade skit. Stackars Linda fick promenera runt med Hampus, varv efter varv efter varv runt huset. Hon blev så trött av allt promenerande att hon efter en stund tackade för sig och begav sig hemåt igen.

PICT1270 PICT1275

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA PICT1280 KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Felice var inte särskilt glad åt allt kramkalas…

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA -Måste alla krama mig!?!

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Sarah frågade vad jag hade för planer. Jag hade inga särskilda planer, tänkte stanna hos mamma några timmar och åka hem ganska sent eftersom Sean skulle ut med jobbarkompisarna. Andreas skulle också ut, så vi insåg att vi båda var ensamma hemma. Då kunde vi ju vara det tillsammans istället. Mycket bra idé. Vi började med en promenad med sju hundar och två barn (inte mina) i Gröna Dalen. Våra fyrbenta kamrater skötte sig jättefint. Trots Askas Borderterrieraversion och Ilias misstänksamhet mot Border collies så samsades de riktigt bra efter en stund. Efter promenaden så hämtade jag upp mina småtjejer hos mamma och åkte hem till Sarah igen. Där serverades pasta med tomatröra till oss stora och köttbullar till de små. Såååå gott! Hundarna strövade runt i trädgården, Hedda och Meg smakade lite bär och därfter lyckades Hedda på något outgrundligt vis rymma ut från den inhägnade tomten. Borderterriers…

Med mätta magar blev det lite mer bus i trädgården innan det blev badet för tre trötta och skitiga små tjejer. Hårtvätt, kroppstvagning och sedan bubbelbad. Medan tjejerna bubblade i badkaret och lekte teparty så drack jag och Sarah kaffe och åt paj och choklad. Amanda fick därefter ärva ytterligare en pyjamas av Emma och sedan packade jag in en nybadad och väldoftande tjej och en kinkig bebis i bilen. Jag hämtade upp Sean inne i stan på vägen hem. Väl hemma somnade Amanda med vällingflaskan i handen och vaknade inte förrän 07:41 imorse. Lyx!

TACK Sarah för en jättemysig heldag, för supergod mat, gott fika, trevlig hundpromenad, bad och skoj för Amanda och framförallt för att Du är Du!

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

1 kommentar:

  1. Tack själv för en superduperdag! och för att du är du ;-)
    Tycker jätte mkt om att ha er här.
    Det funkar ju kanon med hundarna så nu vet du att det bara är att ta med dem i fall det behövs!
    kramiz

    ps tack för ännu en fantastiskt bild av mig i bloggen ;-)

    SvaraRadera