måndag 22 november 2010

Suveräna Sally

Mammas väninna Sally måste sannolikt vara en av de snällaste människor jag känner. Otaliga gånger har hon skickat små (och stora) presenter till tjejerna och hon är extremt träffsäker i sina val. Igår åkte jag och Amanda iväg till Posten för att hämta ut ännu ett paket. Amanda kunde knappt bärga sig innan vi kom hem så att hon och Felice kunde öppna kuvertet. Först blev det alldeles tyst, därefter spärrades fyra ögon upp till bristningsgränsen och sedan bröt det ut ett våldsamt kackel och lyckodans i vardagsrummet. “Wow! Wow! Är den MIN?” frågade Amanda. “Peppa Piiiiig! Peppa Piiiiig!” tjöt Felice samtidigt som hon hoppade upp och ned på stället. Här är paketets innehåll:

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA Trycket på Felices pyjamas

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA Peppa Pig och Suzy Sheep på Amanda pyjamas

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA Tjejerna kunde inte tro sina ögon då de botaniserade runt bland alla de fina kläderna

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Det enda som är riktigt synd är att Sally inte fått en chans att se den fullkomliga lyckan i tjejernas ögon då de öppnat sina presenter. Naturligtvis skickar vi bilder till henne, men det är inte riktigt samma sak som att få vara med själv förstås.

Vad kunde dessutom passa bättre än att kläderna kom samma dag som vi skulle åka och fira mormor som fyllde år? Amanda hade då vi var ute och shoppade mitt på dagen sagt att vi skulle åka hem och sätta på oss klänningarna som vi tagit fram, men hon var snabbt med på att ändra planen då hon såg vad som var i paketet. Så här fina blev de:

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Det blev en riktigt lyckad kväll hos mormor och tjejerna var såååå stolta över sina nya outfits. Ingen kunde missa vilken figur de hade på kläderna :-)

THANK YOU Sally dearest, You are simply amazing!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar